Logga in
E-postaddress
Lösenord
Vi använder endast nödvändiga cookies. Läs mer.

Leverantörsfakturahantering med DocUp | Nyheter

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra och optimera DocUp. Här uppdaterar vi med de lite större förändringarna.

Tvåfaktorsautentisering

10:e februari 2022

För ett extra lager av säkerhet går det nu under användarinställningar att aktivera tvåfaktorsautentisering med autentiseringsaspp.

Förstoringsglas över fakturabild

18:e december 2021

Sedan tidigare går det att förstora / förminska hela hela fakturabilden med förstora- / förminska-knapparna ovanför fakturabilden. Som ett komplement till detta kan man nu även högerklicka på en faktura för att få upp ett förstoringsglas som man kan flytta runt med musen. Högerklicka igen för att stänga förstoringsglaset.

Filtrera kontoplan

7:e december 2021

Under bolagsinställningar / kontoplan finns nu ett drop-down val för att välja om man vill använda hela kontoplanen från bokföringsprogrammet eller begränsa konton till ett eller flera intervall.

Varna när förfallodag är en helgdag

30:e november 2021

Under bolagsinställningar finns nu valet "Varna när förfallodag är en helgdag". När det är aktiverat varnar systemet ifall förfallodatum är en lördag, söndag eller annan helgdag (juldagen, nyårsdagen etc.) och frågar ifall förfallodatum skall ändras till första föregående vardag. Kalendern är uppdaterad och visar nu alla helgdagar i rött.

Ladda ner flera pdf

28:e november 2021

I arkivet finns nu en ikon för att ladda ner alla pdf tillhörande ett sökresultat. Klicka på ikonen så packas filerna ihop till en zip-fil och nedladdning startar automatiskt.

Export till excel

17:e november 2021

I arkivet finns nu en länk för att exportera sökresultat till excel. Länken återfinns längst ned till höger under listan med sökresultat. Klicka på länken så skapas en excelfil som automatiskt laddas ned av webbläsaren och kan öppnas för vidare bearbetning av sökresultatet.

Favoritmarkera bolag

1:a november 2021

Arbetar ni med många bolag och har delat upp ansvaret för dem? Med favoritmarkeringsystemet kan man markera vilka bolag man arbetar mest med och sedan filterera fram dem med valet "Visa bara favoritmarkerade bolag".

Kalenderfunktion

20:e oktober 2021

Sedan tidigare går det att skriva t.ex. "211020" så formaterar systemet till "2021-10-20" eller bara skriva "30" (dagar) på förfallodatum så räknas förfallodatum fram med fakturadatum + 30 dagar. Nu finns även ikoner för att öppna en kalender för att välja fakturadatum / förfallodatum.

DocUp AB | Cymbalvägen 18, 192 73 Sollentuna, Sverige | Org.nr: 559024-0858 | E-post: info@docup.se